Anotace: Mám občas pocit, že přátelství je pomíjivé, jsem ale vděčná za to, že se na světě najdou lidé, kteří mi dávají naději a optimismus do života....napsáno pro pár mých skutečných přátel....
ST! je za obsah, vím, o čem píšeš ... jj, opravdových přátel je skutečně jenom pár ... a je těžké je najít ...
13.07.2008 17:57:00 | NikitaNikaT.
moc pěkný ... v té básničce je to přesně vystižené, že OPRAVDOVÝCH přátel, je pro člověka jenom hrstka ... ale je to opravdu povedené ... !
13.07.2008 17:45:00 | AyA Ones