Stíny padlých andělů

Stíny padlých andělů

Anotace: 22. 11. 2005.. mno docela stará věc, tak uvidíme, třeba se vám bude líbit :-)

Tmou se míhají stíny,
Stíny andělů, kteří padli.
Byli bílí jako lekníny,
Byli čistí a přeci padli.

Toulají se smutným krajem,
Kam člověk nikdy nezabloudí,
Smrt je pro ně vysněným rájem,
Jen v myšlenkách živých stále bloudí.

Procházejí našimi sny,
Stíny padlých andělů,
Pro ně nejsou hodiny, nejsou pro ně dny,
Není pro ně žádných údělů.

A tak se tmou míhají stíny,
Stíny andělů, kteří padli,
Byli bílí jako lekníny,
Byli čistí a přeci padli..
Autor joaneee, 12.07.2008
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Miroslav Možný, kikis, Karmínka, malá čarodejnice wiggová netopýrková, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel