abcd
Mám tě lásko ještě v puse, tys byla nahá a já spal, mám tě lásko v těle jak víno co vypil jsem ho přes půl litru, mám tě vílo na svém těle, znamení listu, ozvěnu tvých stenů, stín tvýho těla na chodníku poté co jsi odletěla z mýho světa ven.
Komentáře (0)