O jednom dostavníku...
Anotace: v Noci...na Srdci...bez Jazyku….
Na kozlíku sedí
rohatej kočí
bičem práská
blesky mu šlehaj z očí…
Čtyři draci zapřažený
pára se valí z nozder
kolem hejno netopýrů
uvnitř černej pasažér…
S kloboukem do týla
zabořen v polstrování
vyhlíží motýla
pro malý pousmání…
Motýl se na chvíli objevil
na sklo matný se posadil…
Srdce se rozbušilo
chce promluvit
lomcuje ústy cuká….
Ústa však nepovolí
Tělo uzamčeno
Srdce bez klíče
Ústa bez jazyka…
Motýl křídly zamával a zmizel
Pán se tiše pousmál
srdce uklidnilo
dostavník nocí jede dál...
Přečteno 348x
Tipy 17
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, NikitaNikaT., Lota, labuť, Bíša, Alan Black, jiljovský, monterka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)