Anotace: Toto jsem napsal při vzpomínce na Pražské semafory. Na dobu, kdy je nějaký šikula vyzdobil různými figurami. Já se tam zamýšlím nad tím, že by to mělo zůstat a ještě se rozšířit. Případně udělat konkurs a vybrat jenom několik druhů. Ať je veseleji.
Asik su dnes už přepracovaná, nějak jsem se ztratila ... asik moc přesně nechápu vo co go? :o(
13.07.2008 17:27:00 | NikitaNikaT.