Mno, je to zajímavé ... sport skutečně vynáší, ale co se člověk pro něj nadře a kolika se musí vzdát ... A věř temu, že je to aj rodina, přátelé ... Život vrcholových sportovců je úplně vo něčem iném ... Ale jinak se mi básenka líbí, je originální a má svoju myšlenku, nápad.
13.07.2008 17:26:00 | NikitaNikaT.