Všímejte si
Anotace: zmenmejchnaladanevertenicemucokrvacianechcipne
Všímejte si
změn mých
nálad
-svedeme to
na menstruaci
co trvá víc
jak pár let
nedivim se
vašim
divnejm
pohledům
ani pochybnostem
"nevěřim ničemu,
co krvácí
dýl jak
dva dny
a nechcípne to"
řikal náš
pan profesor
na tělocvik,
když se mi
zas nechtělo cvičit.
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: před zkroucením, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, monterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)