Anotace: ...
Ještě že ty slova máme! Co na tom, že jsou pomíjivé? Mně to za ten okamžik stojí ;-)
16.07.2008 11:26:00 | Chancer
Celý minulý týden jsem psala slova do písku...teď jsou někde v oceánu....
Není to lepší, než když byla nevyřčena a nenapsána? Možná k někomu dojdou v moři a pomůžou...=)
13.07.2008 18:40:00 | Simísek
libi, pekne ti sedi rymy i rytmus neni spatny...a myslenka se mi taky libi..
jak jsou ty slova nekdy prosta a jindy dokazou zachranit zivot, ze??
13.07.2008 17:49:00 | saddova
slova jsou slova jen, možno jimi být podveden i okouzlen:-) ... Tvá dnešní slova snad jen tak hned vlny neodnesou, i když se na modré ploše lesknou:-)
13.07.2008 17:39:00 | monterka