prapodivný obyvatel mého pokoje
Anotace: pořád tam je a hlídá?!
jeho tělo zdobí černé a žluté pruhy
křížící se v horizontálním směru
ty tykadla s červenými bambulkami
z prachového peří
křídla velká jako listy ořešáku
s barvou zapadajícího slunce
hlava připomínající kedluben
však přesně padnoucí k jeho tělu
ty očí jako dvě napůl rozpuklé kuličky popkornu
ladící do tónu noční oblohy
nos leč nepatrný zdá se
přesto naprosto víme o jeho přítomnosti
nakonec- pružina
/díky níž neulétne?!/
vycházející z místa mezi křídly
na níž je zavěšen
za rám mého okna
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: Rolnička, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)