Anotace: Tentokrát to je opravdu standard classic. Doufám, že vás v tom něco překvapí, mě ne.
Jetli je to rapovaný, tak to lecos vysvětluje. Musela jsem se usmívat některým naznačeným věcem.. fakt síla :)
25.07.2008 15:51:00 | Inies
k tomu mě napadá...A léta běží...(myslím, že to byl rozhlasový pořad, nedavno jsem tu znělku někde zaslechla :-))
14.07.2008 07:05:00 | sioned
ST! máš za originalitu, je to krapet něco iné, než se tu píše, také za myšlenku a názor.
13.07.2008 21:27:00 | NikitaNikaT.
Tak za tu práci, jakou jsi s tím musel mít, Ti dávám tip...přečetla jsem to celé, ale věř, že takovéhle názvy mě vždycky hned odradí od čtení...:-) ale to nění nic proti Tvému dílu! (i když mohl by si ho ještě trochu dopracovat a sprostá slova v básních taky moc nemusím, ale to je můj problém:-)
13.07.2008 21:22:00 | monterka