Smutek
Anotace: ..někdy se věci, které myslíme dobře, obrátí proti nám..
Studená noc
tma, co nás halí
zakryla oči,
co slzy tají.
Černá obloha
bez hvězd se rozpíná
zoufalství v srdci
marně však překrývá.
Prázdnota ulic
nahání tajemný strach
těžko nás zachrání
ozvěna v myšlenkách.
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: LadySymphonia, labuť, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)