Anotace: Věci se kterými se setkáváme skoro každý den si zaslouží abychom si jich trochu povšimli a zamysleli se nad nimi.
já su spokojená - s humorem a vcelku lehce a přitom poeticky - a rytmus lepší než u většiny dílek ve vázaným verši tu... dycky mám radost dyž na někoho kdo rytmus vnímá a respektuje narazím :o)
13.07.2008 21:46:00 | hanele m.
no nevim, nejsem zrovna fanda techto rymu a navic ti tam docela skace rytmus...
13.07.2008 21:29:00 | saddova