Jinak
Anotace: ...Vidět, než je zvykem...
Dívat se
skrz pavučinu
Na záblesky zbylé duši
Nepoddávat se odrazům
Melou s cesty co se sluší..
Někde hloubej spí potvora,
Diktující smysl všeho
Vědomí pry jenom mála
Součást dění - je a není...
Prokletí je vidět hloubej.
Zde zůstává něco málo
ruka v ruce s paradoxem
Plakat, že se nevyznala
Jak je těžké všechno lehké
Byt jen nedorozumění
Potvora se drží zkrátka
Víc než půlka je jen snění.
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)