Naposled
Anotace: znáte to, just one last dance... :)
.
.
/třpytivě mizíš
mi z dlaní/
do bělavě zastřený dálky
jen vůně ulpívající na nich
připomíná...ty víš...
.
.
/je konec/
naší soukromý války
.
.
svlíkáš se do vůně nahoty...
.
zbývá jen
sevřít tě...naposled vstoupit
v náš poslední tanec
.
.
Přečteno 365x
Tipy 13
Poslední tipující: a_tao, 0-0, Rybí_kost, maena, Lota, Bíša, její alter ego, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)