Anotace: abvgdjejože
**Jednou**
Hvězdy se z nebe zvednou
jednou..za světelný rok
dáš mi svou hlavu do dlaní
a já tě budu moci do spánku uhladit
**Jednou**
pokusíme se nezradit
**Jednou**
Mlhovina z Venuše mi nabídme svůj šat
a já nebudu muset naší lásku ze vzpomínek kupovat...
**Jednou**
Zeptáš se jestli smíš
já krátce kývnu
a Ty konečně pochopíš
***********************
z noční můry zbude sen
again
again
again
again
14.07.2008 16:12:00 | Noc17