Cinkající...
Anotace: zas jedna zastávka na cestě...cink!
Králem je tam Don
je to zavalitý Zvon…
Žijí tam zvonky s cigrlátky
hrají si s malými trianglátky
Cinkají melodie mezi místní plátky
uctívají stokrát obehrané svátky…
Když mě viděli
zavolali cimbály
to jsme se poměli
jedli jsme a bumbali…
Večer rozsvítili neonové panely
k tomu vyhrávaly činely...
Pro radost dali mi xylofon
kterej má barevnej tón…
A já ten tón posílám všem
kteří maj zrovna šedej den….
ten tón šedou
změní v duhu
tančíme spolu
v barevném kruhu...
Přečteno 400x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Beepat, okapovaroura, labuť, monterka, Romana Šamanka Ladyloba, SZN
Komentáře (4)
Komentujících (4)