Rozhovor s bratrem
Anotace: Co mi řekl bratr.
Zavři oči - podívej se
do svědomí svého
na to není třeba vidět
do obličeje mého.
Musíš sám se rovnati
s všemi svými činy
chceš-li býti nadále
roven lidmi svými.
Važ poctivost v duši své
bys moh v oči spatřit
aby ses pak nemusel
s pekelníky bratřit.
Vidím, že to zvládneš sám
netřeba se báti
povahu tu dala nám
milovaná máti.
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Caracol
Komentáře (0)