Daně
Anotace: Pročpak by laně platily daně?
Sledoval jsem laně
když po nich chtěli daně.
Od kdy laně platí daně?
zrzavoučká ptá se laně.
Budeš-li platit denně
můžeš platit méně.
Nebudeš-li platit denně
nemůžeš platit méně.
Nebudu platit vůbec
i když nejsem sobec
mohla bych ty daně sice
schovat třeba do střevíce.
Prohánět se v kukuřice
potokem, či kousek více
nebudeš-li na palice
chytej si mě úřednice.
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)