Tříšť strachu
Kolik barev, tolik strachu.
A vykulené oči značí napětí.
Bitva seschlá, slizkého pachu.
Pak Anděl mávne křídli,
on tě rozčtvrtí!
Tenounký vítr a v srdci hlas,
tvé něžné kvílení,
vem to Ďas!!
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, jedam, NikitaNikaT., monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)