Tajný sen
Chcel som tajne
ešte ako decko
Onasisom byť
ráno spávať
a pritom mať všetko
Colu s whisky piť
Aj dnes snívam
o prekrásnych ženách
tiež chcem jachtu mať
a v nej zažiť flám
spoznať zopár dám
karty hrať a milovaŤ
Krásna Jackelina
poď tancovať blues
s tebou bude psina
vidím že máš vkus
Krásna Jackelina
tak to so mnou skús
kým nepríde iná
ach nie, veď ty si kus
Chcel som tajne
ešte ako decko
v noci flámovať
ráno spávať
a pritom mať všetko
na playboja sa hrať
Aj dnes snívam
o prekrásnych ženách
o tebe Jackelín
Podaj mi ruku
okolo krku
ostatné si rozdelím
O lásku sa podelím
Přečteno 382x
Tipy 13
Poslední tipující: jita.1965, Marfuša, Iva Borecká, isisleo, okapovaroura, Psavec, labuť, Rolnička, Lota
Komentáře (3)
Komentujících (3)