Líbí se mi;) Je taková jemná a milá;) Kdybych takhle hezky psala i já- a ne ty moje depkárny. Jen tak dál!
16.07.2008 02:53:00 | Helena Buchtová
esi je pravda že ti je 14 a esi s psaním začínáš, pak je to dobrý - časem by ses mohl hezky vypsat, vypadá to že máš cit... :o)
15.07.2008 16:11:00 | hanele m.