Smrt
V jedné malé ulici
šlápl jsem na munici
najednou velká rána
u mě sedí vrána
černá jako noc
nedožil jsem se velikonoc
život je pryč a já s ním
nikoho už nenavštívím
jenom v nebi strýčka
prodává tam trička.
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Helena Buchtová, Weylin, klarass
Komentáře (4)
Komentujících (4)