Modrooké Hladiny Klavíru
Anotace: Tuhle jsem napsala pro svého kamaráda, který ji samozřejmě již dávno má... Pochází z 29.3.2008- ta báseň...
Modrooký Přítel Vítr
Vnesl se s lehkostí do Zahrad
Mého Smutku...
Bezbřehá Jezera temných slz...
Tak pustá a slaná...
Jako moje Duše...
Ach, přišel jsi...
Z Daleka svých snů...
Obtěžkán starostmi těch všedních dnů,
které žijeme my,
každý z nás...
Slzy v očích máš...
Usedneš na Hráz
Díváš se do dálek
Do hlubin vod pod Tebou...
Tvé Touhy, Naděje, Lásky
Zas vyplavou...
Hluboko ukryty, ztraceny byly...
Nyní jejich ledy smutku tají...
Vytékají z Tvých očí...
Vyschlé Studánky Modrých Stínů
Zase závod dají...
Která ta Jezera naplní dříve?
Radši být „citlivka“
Než povahy křivé...
Sám to dobře znáš...
Vždyť víš...
Jó, Život- to je někdy kříž
Ale vždycky může být hůř i líp...
Já vím...
Klavíru černé klapky
Melancholické přechody...
Zavírá se jeho víko...
Tak co, dáme závody?
“Mužské slzy tečou dovnitř”
Já Vím...
I Ty to Víš...
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, B.a.r.b.a.r, veronicah, Oťas
Komentáře (2)
Komentujících (2)