Svět peněz
Anotace: S poctivostí prý nejdál dojdeš, Já si myslím, že dřív spíše pojdeš
Hele, hele, jak svět se sere,
jak se každý jen za ty svý prachy pere.
To mi vadí dosti,
jako bych měl v těle přelámány všechny kosti.
Nemáš prachy, nejsi in,
Máš smůlu, pokud nejsi od boháče syn.
S poctivostí prý nejdál dojdeš,
Já si myslím, že dřív spíše pojdeš.
Co hýbe světem, a co otáčí planetu?
Slunce, city nebo peníze a jejich tok na netu?
Na to se často jen tak ptám,
věřím však, že na to nejsem sám.
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)