Marná....
Ztracená
v toulavé mlze
stále nevím
kterým směrem
vede život
život
vrámci přežití
mého srdce
kde jste
přátelé
kde jsi
lásko
co jsi mi dala
krutou lekci
život a smrt
mohlo být
tak krásně blízko
malé štěstí
mohlo být
a není
mé srdce
toulá se v mlze
má lásko
zvrácená
v přívalu bolesti
jsi krutá
vím
vykoupená smrtí
mé touhy
lásko
touho
bolesti
ztracené
se mnou v mlze
když už mám jen vás
tak prosím...kde jste...
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: casla, Bíša, okapovaroura, labuť, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)