jojo nuda to je boj:-Dale když je člověk na nuda s takovým človíčkem jako ty, tak se nudit ani nemůže...Jsi zábavný
15.07.2008 17:31:00 | Kikay
Ty jsi prostě suprový. Čekám kdy ti dojde téma,ale asi nikdy.Co člověk vše s tebou neprožije?
Ale to je chvála až do nebe,žádné naříkání. To ani nejde když se musím chechtat jak racek chechtavý.
15.07.2008 17:25:00 | s.e.n
Krásně jsi to vybásnil, co na to řéct? Snad jen, že máš pravdu, a dnes se většina žen, dívek, holek opaluje nahoře bez úplně normálně ...
15.07.2008 09:47:00 | NikitaNikaT.
Tak tam bych já nemohl XD I když by tam asi legrace byla ;-)
14.07.2008 21:06:00 | Chancer
Ty víš, jak mě rozesmát. Na nuda není nikdy nuda.Občas je i na co se koukat.
Klíďo píďo bych se šla slunit nebo nudit? :-)).
Dávám ST, protože kdyby tys tam byl, tak by nuda rozhodně nebyla.
14.07.2008 20:41:00 | JaniHani