Tekuté kapky času
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=H8zciaT6WMo&NR=1
okraje květů seschly do středu
voda se zkalila
letadlo na startovací dráze
výkřiky zaniklé v mracích
doba, co minula
světýlka rozplizlá mrazem
utajený hřích
sliby, co nešly splnit
skořápky nadějí
schované v prádelníku
suvenýry z cest
diamant a granit
spolu se smějí
bloudivým námořníkům
duch lásky
v čadivém knotu svíčky
a víno na dně poháru
noc s někým
a život bez něho
osudové hříčky
požárů
smysl vstávání
přátelství
odraz slunce ve zmrzlině
zdržení na dálnici
sny o nevině
dálky za hranicí
tekuté kapky času
žíznivé
někdy povodeň
jindy vyschlé koryto
život jen jeden
kolik už z něj
upito?
Přečteno 274x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Raduzk, monterka, okapovaroura, enigman, NikitaNikaT., Psavec, jedam, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)