Kéž by
Kéž by všichni vymřeli,
a já odjel do ciziny
a už se nikdy nevrátil.
Kéž by všichni vymřeli,
a já odjel sám
a už se nikdy nevrátil.
Kéž by všichni vymřeli,
a já?
už se nikdy nevrátil.
Kéž by všichni vymřeli,
do jednoho.
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (0)