Vřesová...
Lehká jak ranní rosa
procházíš se
ve mě bosa...
na lopatky
větrný mlýn
jsi položila....
vdechla jsi život
mlýnské kolo roztočila...
ty jsi
ta co není
já vím
že budu navždy
v tvé duši
jen pouhý stín...
ovšem
vím také
kam
naše duše odletěly...
tam
kde spolu žily
ve všem...
Přečteno 280x
Tipy 18
Poslední tipující: okapovaroura, monterka, Caracol, Noc17, Bíša, Lota, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Churry, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)