Prázdno
Jendou večer na nádraží
u kolejí strážný stráží
vlak se v klidu rozjíždí
rychlostí sic hlemýždí
rychlost se zvyšuje
nervozita s ní
kouzelník čaruje
nikdo tu není
najednou i já jsem pryč
ocitám se v neznámu
přede mnou jen černý klíč
od malého krámu
vcházím dovnitř koukám
do prvního patra se soukám
vidím jen nepořádek kolem
a venku oře se pole volem
jen stále nikdo tu není
obloha z modré na červenou se mění
kráčím opět před krám
a málem zrak mi vytře,
že nemám ani šrám
těm se člověk nevyhne ani chytře
ať jsem doma či venku
vždy si udělám čas na brandy sklenku
už mrtví jsem snad
v čem to asi spočívá
má to možná klad
někdy to tak prostě chodívá.
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)