Jj, je fajnová obsahově i rýmem. Ono napsat pravidejnej a rýmovanej kus dá občas jednomu práci;) Líbí se mi, jak ses do toho pustil;)
16.07.2008 02:59:00 | Helena Buchtová
ST! báseň se mi líbí, má jistej rytmus, hlavu, patu, myšlenku, jisté pocity a hloubku, ten takovej hovorovej styl temu prostě dává kouzlo. Vážně supr!
15.07.2008 17:40:00 | NikitaNikaT.
No tak toho si moc vážím,že by jste se mnou šla to jsem moc nepochopil,ale každopádně děkuju.
15.07.2008 11:13:00 | Kaplis
No hele, seš dobrej!!! Já bych s tebou i šla, ale kam? Má to dobrou myšlenku a dobře píšeš! Takže ti držím palce, doufám, že se ještě něčeho dočkáme. Jenom si, človíčku, dávej bacha na pravopis. Dobrý "o)
15.07.2008 10:31:00 | Churry