Slnko svieti ako prasa
na záhrade serie pes
pod oknom mám hovno zasa
Bože jak je krásne dnes
17.07.2008 15:32:00 | Luboško
... pohoda a klídek? ... = smrt! ... tak nespěchej ... ještě musíme vydejchat trochu kyslíku ...
16.07.2008 07:55:00 | JardaCH
..chlast..muzika..sex..
..a proč ne?
..kdo z nás ví..jak chutná..tančit v nahé tmě..
..nezatíženi předsudky..
..zpití jen sebou a představou volnosti..
..pohoršuje nás to?!
..sdydíme se.. za odvahu žít?!..
15.07.2008 22:43:00 | isisleo
Mno, má to cosi do sebe, myšlenku, jistý nápada a hlavně je to originální.
15.07.2008 16:04:00 | NikitaNikaT.
Všude jsou úplně skvělý a pohodový lidičky.
Slyším odevšade, markýz de Sade.
Zmáčknout Play. Přeřvat ty bláboly.
Death - Symbolic
Song 02 - Zero Tolerance
Hlavo, vytřes se. Třeba z tebe něco vypadne.
15.07.2008 15:10:00 | smudlinek