Anotace: Nač žít a užírat se minulostí, svými chybami, hříchy, lepší se poučit a jít dál, ne se zahrabat v minulosti.
Velmi zajímavé, ale působivé dílko, konec mne zaujal, myslím, dobře zakončeno. Jj, z chyb by se měl člověk poučit, leč někdy se stane, že temu tak není ...
15.07.2008 15:51:00 | NikitaNikaT.
ano, je dobré jít dál, dopředu, minulost nechat za sebou, ne jako smetí, ale jako svou součást, poučit se a jít dál, posílen.
15.07.2008 15:02:00 | Jenny.Dee