sebedestrukce
Anotace: je to v nás, nebo co?
venku nebo doma
kdo ví
jindy nepoznaná
se ztácí
snad nejsem
tak blbá
abych to sama nevěděla
prostě nevím
i kdyby jste mně zabili
tomu nerozumím
sama doma
sama v ulici
sama všude kam se podíváš
sama v sobě
koukneš oči klopí
svědomí se topí
odchází
možná i hrdě
se k šeru hlásí
v šedivé zóně
svou žízeň hasí
pomalu
pomalu odchází
vstříc svému
černému osudu
přece nejsem tak blbá
abych to sama nevěděla
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: monterka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)