anaH to já se právě zamyslela, ale zároveň mě to rozesmutnělo a to hodnocení jsem nedala proto, tedy pokud to nevíš, ale Ti, co mě znaj, ta víjou, že já bolesti, netipuji, pač si myslím, že to ani nepřísluší, prostě bolest se nehodnotí ... víš? Tak to jako nemyslím špatno, neznamená to, že by se mi to nelíbilo. Naopak, tak moc pravdiváa bolestná básenka, proto nemám slov ...
15.07.2008 19:30:00 | NikitaNikaT.
Nejde mi o hodnocení, spíš bych byla radši, když by se nad tím člověk zamyslel... ale zase nechci rozesmutňovat... promiň
15.07.2008 18:55:00 | anaH
Nevím, co na to napsat, posmutnilo mne to ... nemám slova. Nemohu hodnotit, ty víš ...
15.07.2008 18:38:00 | NikitaNikaT.