dávám ST... rozumím Tvým pocitům.. taky mi před pár lety odešel kamarád a od té doby mám neustále výčitky, že jsem měla udělat víc, aby se to nestalo... Takže s Tebou soucítím...
24.07.2008 15:36:00 | Caracol
:´o( jéje ... :´o( to dneska toliko smutku. Chjoky. Utichl mi hlas, jen slzy hovoří ...
15.07.2008 20:08:00 | NikitaNikaT.