Anotace: vymazaná z 18.9.07
Souhlasím, parádní "těžce filosofická", jak trefně pravil Siorak. Spravedlnost určitě ještě žije, ale někam se zašila a dává si dovolenou...
16.07.2008 11:32:00 | Chancer
Pro mne dosti silná, pocitová báseň, mnoho myšlenek a jakási ostrost ... ST! za vyjádření a jistou originalitu.
15.07.2008 21:28:00 | NikitaNikaT.