Motýl ...
Anotace: ... nejde člověka odvšivit od svobody. "*- B.Hrabal"
.
S pláčem že nelétá
přišpendlím motýla do sbírky
z krabičky od sirek
na dně vzpomínek
Našel jsem ho
v trampské bundě
z časů na který mi už trochu dělá problém
... si pamatovat ...
Táhlé volání které zní lesem a neumlká ..
... a motýl který na chvíli
postál s roztaženými křídly
nad šlehajícím ohněm ...
naplněný obdivem a úžasem
nad věcí kterou poznal poprvé
... navždy poznamenán ...
Motýl s připálenými křídly ...
… bude navždy můj
můj … už napořád ..
a nebo aspoň do té doby
… než mě někdo také přišpendlí ..
*
*
Přečteno 301x
Tipy 25
Poslední tipující: Elča, Severka, Belmon, okapovaroura, prostějanek, Churry, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, zzlatý, Iva Borecká, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)