Chci setřít Tvý slzy z minulýho století
Rozdrtit bolest, ať s blankytem odletí
Nechytej šarlatový jiskry, není kam jít
jen těch jedenáct minut nás může zachránit...
Šetřit slzy ... tak to je dokonalé. Můj milý mi chce také někdy šetřit slzy a tak se je snažím ronit, když mě nevidí, nemá rád, když brečím, ale někdy se to prostě nedá ...