ahoooj, mně se také moc líbí, ale trošku jsi ji nedopsal... Jen můj dojem- ostatně, máme tu skoleginí stejný... Ale je taková temnější, zvláštní, zajímavá;)
Jdu na další!
17.07.2008 22:15:00 | Helena Buchtová
Ten konec je moc narychlo napsán...Měla si to víc rozepsat...Nevím jen můj názor!ale jinak báseň hezká!
16.07.2008 18:12:00 | Kikay