Blaničtí rytíři
Rytíři blaničtí ukažte se
a vy zlý lidé vy třeste se
Rytíři blaničtí vytaste meče
A vy zlý lidé proste o milost v kleče
Zem se bude třást pod kopyty koní
Lidé vyhlížejí zvoníci zvoní
Třeste se vy koho rytíři blaničtí zvolí
Vás za vaše zlé skutky smrt skolí
A ti kdož se k Bohu modlí a dobro konají
Těm rytíři blaničtí ve jménu Otce požehnají
až přijde čas zase se ukáží
a zlé lidi ze země vykáží
teť jen na pokyn čekají
někde v neznámu odpočívají.
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Buchtová
Komentáře (1)
Komentujících (1)