Anotace: ...
Občas mi ty rýmy moc přesně nesedly, ale vůbec to nevadí, básnička je ze života a velmi poučná. Líbí se mi.
23.07.2008 20:42:00 | Princezna.Smutněnka
bolestně pravdivá, ale taková už realita je... zvlášť pro osamělého muže u piva... dobrá báseň, takové "příběhové" ze života se mně hafo líbí!
19.07.2008 23:30:00 | lennerka
musim rict, ze ta firma me tam celkem prekvapila..ale zas musim uznat, ze jsi originalni :)
16.07.2008 21:13:00 | saddova