Holkař
Anotace: tak přečtěte a uvidíte... střeba taky takový znáte :o)
Chodí s partou na koncerty,
s tímhle klukem nejsou žerty.
Jedna slečna, ta jeho mu nestačí,
existujou přece i holky jinačí.
Čísla sbírá jako známky,
tahá holky za copánky.
Flirt je jeho zálibou,
soulož bývá odměnou.
Chce s tebou zažít jednu noc,
dělá to jen pro radost.
Slůvkama tě okouzlí,
pak se sama probouzíš.
Život s heslem : Bez budoucnosti,
nemá rád svý povinnosti.
Rád se baví a rád pije,
na volný noze stále žije.
Kluky znám, maj to tak rádi,
chtěj bejt jenom kamarádi.
Kluky znám, koukaj mi na prsa,
tak proč jim IQ neklesá?
Pozve tě i na skleničku,
sfoukni rychle u postele svíčku.
Připadá si jak Don Juan,
stále křičím, pořád volám!
Tak to jde furt dokola,
co je tohle za vola?
My jsme taky nebezpečný,
jsme mrchy a jejich slečny.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Květka Š., Jahodová kopretina
Komentáře (2)
Komentujících (2)