Válka v půlměsíci
Anotace: Úrodný půlměsíc se mění v prach..co asi zažívají?
Válka v půlměsíci
Zhasněte světlo, vypněte zvuk
Ulicí běží zraněný kluk
Vezměte vodu, taky obvazy
Ulicí létají svaté obrazy
Zastavte pláč, berte korán do ruky
Ulicí šíří se výbuchu dozvuky
Zataraste dveře, doufejte ve štěstí
Ulicí chodí od války neštěstí
Modlete se
Za konec
Přečteno 381x
Tipy 11
Poslední tipující: Slečna z konce duhy, před zkroucením, SvenHassel, Actafool, 6thSun, Emily Winnacott, Weylin
Komentáře (4)
Komentujících (4)