Jestli se ti jednou zboří svět
jestli si budeš přát čas vrátit zpět
přijď za mnou a nezůstavej sama
pomůžu ti vyrovnat se s novýma pocitama
pohladím tě a budu tě objímat
do té doby než se budeš zase smát
není nic čeho by ses měla bát
na tvé straně já budu vždycky stát.