Sebestín
Anotace: Patříme vždy sami sobě?
V příkrovu stromoví
chtěla jsem lehávat
nemít sté okovy
něco si nalhávat
Chtěla jsem vařit čaj a míchat terpentýn
a splétat jinotaj
a kreslit světla stín.
Chtěla jsem zbůhdarma
bez plánu
někam jít
jak dáma rozmarná
kávu si opepřit
Dnes všechno jiné je,
v posteli usínám
a piju Chatenue
i slavný obraz mám.
Však ještě pořád tuším
a z toho mě dál zebe
Že v účtech něco dlužím
Že dlužím si dál sebe.
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)