Radost
Anotace: no prostě radost no.
Radost cítí každý z nás
radost je tu a mi s ní
poznáváme plno krás
jak krásně to vyzní
někdy se jí nedočkáme
se zatnutou pěstí
to se potom chleba láme
pomůže jen štěstí
a když i to štěstí pojde
to je pak už těžký žití
ranec rad mi brzo dojde
si jak se říká v ř.i.t.i.
Komentáře (1)
Komentujících (1)