Zamysli se...nad sebou
Anotace: pro jednoho kluka.....kterej neví co chce
Zamysli se...nad sebou
Nechápu, proč máš vždycky holku od nás,
myslíš, že je to nějakej odvaz?
Jestli si to myslíš Ty, já teda ne.
Připadá mi to dost prohnané.
Žádná holka pro tebe není vhodná,
každá druhá je totiž běhna.
Ty, co Tě začnou milovat, odkopneš.
Máš vůbec nějakej cit?
Ránu by Ti měl někdo dát.
Možná, že pak bys uměl lásku respektovat.
Žiješ ve světě plném lidí,
dobráků, ale i sviní.
Tak koukej odejít, na cestu se dej.
Pa pa, tak se měj!!!
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl, Lady Carmila
Komentáře (1)
Komentujících (1)