Pro Diega - anakondu z Amazonie
Anotace: no snad se zasmějete... to anakonda Diego, pochází z amazonie v říši snů. je to perfektní chlapík, akorát ho chtěl jeden učitel na kabelku pro manželku, musela sem mu pomoct, chudákovi...a stali se z nás kamarádi:-Dxixixi mam ujete sny ja vim:-D
Diego,
kamaráde můj,
V Amazonských lesích
Dobře se tam opatruj.
Tvé tělo slizké šupinaté,
Dlouhé a hladké
Omotej pevně
Okolo té větve krátké!
Už nejsi se mnou ve snu
Nemohu tě zachránit!
Zlým lidem v lovu
Nedokážu zabránit!
Probudila jsem se
A tys tam zůstal
V říši snů
Kdes vyrůstal.
Jednou
potkáme se tam!
pokecáme
a já ti zase biftek dám…
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Janetee
Komentáře (1)
Komentujících (1)