..jaká je cena touhy..
Anotace: ..pro jednu, která jistojistě bude vědět..
..už pár dní srdce poplašené
mé myšlenky jak koně žene a v hlavě chaos mám..
..ten vnitřní neklid patří ženě
do tenat tenkých uvězněné - tak logicky se ptám??..
..jsou-li ty touhy tolik cenné
že střemhlav míří k jisté změně v rovině mnoha jam??
.. jsou-li i správně namířené
do niterna co víru klene, v níž není druhý sám??
..jsou-li tím chlebem který denně
se tvářit bude nasyceně a neudělá „ham“??
..jsou-li tím, co pak nenuceně
zaplatí ryzost v křehké měně, když postrádají rám??
..už pár dní srdce poplašené
bije svým rytmem necíleně a čeká na význam..
..kéž jsou tvé váhy vyvážené
..a čáry smíchu nařasené
..kéž jsou tvé sny v čas objevené
..a čakry chuti otevřené
..kéž jsou tvé věty vyslyšené
..a štěstí znovu nalezené..jak vzácný drahokam..
Přečteno 501x
Tipy 18
Poslední tipující: Levandule, SZN, Hannazka, Cecilka, Hančí, shakespeares, labuť, cordeli, Iva Borecká, saddova, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)